Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan

Min store långe starke far
iklädd bara skinn och ben
ömsint smeker jag ditt lilla huvud
igen och igen sen omigen
i dagar och nätter
tryggt precis som jag gjorde
när barnet mitt var litet och oroligt

Ditt barnbarn var ledsen att hon kom för sent
när du inte längre kunde föra din talan
jag förde den åt dig (de andra sa " det går inte att få kontakt längre " )
" pappa nu är Maria här "
" kom Maria och prata med Morfar "
hon böjer sig fram
hennes tår i ditt ansikte
" hej Morfar det är Maria "
du ler...
Tack för den vackra gåvan
den betydde allt för henne




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-07 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint, levande. En vacker scen i livet.
2015-04-09

  Lars Hedlin
Berör inom starkt! kram
2015-04-09

  Blomma-Stjärna VIP
får tårar och ryser - Tack för du delade med dig!
2015-04-08

  Sommarina VIP
Gripande
2015-04-07

  Per Drysén
Berörande text av en sista kontakt. Rörande vacker.
2015-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av din fina text!
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP