Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är resan som är viktig, inte målet.


Den långa färden

Vägen börjar där träden tar slut
och landskapen öppnar sig.
Den slingrar sig alltjämt bortåt,
längs kulliga åsar, ljung och mo.
tills du når bortom den punkt längs med horisonten
där det en gång började.

Ja du ska nå ditt mål,
fylla ditt timglas med den sand som saknats,
och än en gång starta resan.
Bon voyage, vi ska ses igen....så småningom.





Prosa (Kortnovell) av ~Leonardo~
Läst 445 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-07 19:41



Bookmark and Share


  Ullagulla
denna färden in i evigheten...fint fångat av dig....tycker om den!
2015-06-16

  Epione VIP
Vackert vännen, ett löfte så fint.
2015-04-15

  aol
Så är det där bortom börjar den nya resan
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~