Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påsken tillbringades hos väninna på Öland. Den firas med olika evenemang, som lockar gammal och ung.


ÄGGRÖRA

Hönstjuven lurade
lurade bondmoran på äggförtjänst
likaså fina frun på äggtoddyn

Samtidigt spektakel
med begagnade pryttlar
som finner nya ägare

Ung man sjunger
innerligt och känslosamt
egna och andras alster

Kasta ägg i hål
samla poäng
få pris

Bestämma favoritplatsen
ange den
vinna 3-rätters middag

Brandstationen
visar finaste bilen
barnen överförtjusta

Konstnärer
visar alster
på sina tolkningar av verkligheten

Solen skiner
vinden viner
över hoppborg och korvrök

Folket vimlar
påskkärringen tar
flakmoppen

Till kyrkan
där känd artist avslutar
Äggröran på Södra Öland

© Gunilla Nilsson 2015-04-06




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-08 14:49



Bookmark and Share


    Maria Malm
Trevlig berättelse.
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP