Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan tro på det mesta

Man tror på så mycket

Man tror på Chiafrön

Man tror på Deepak Chopra

Man tror på Robert Lind i Kramfors

Man tror på guden OmBara

som med sin hjälpreda SEDAN

kan uträtta underverk

Det är kanske bra

att man tror på något

Tanken behöver  också

göra sina arbetspass

så att den inte somnar in

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-08 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP