Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej hopp


En liten filur sitter på lur
Hoppar runt pratar strunt
Virrar sig hit men vill egentligen dit
Snart hittar den rätt för det är lätt
Kliar sig på magen följer sen lagen
Tar en kopp kaffe med dopp hej hopp


Lynx63 ©




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-08 20:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Blir glad av din trevliga dikt...:-))
2015-04-09

  Bibbi VIP
Glad att se Dig här igen.
2015-04-09

    ej medlem längre
Glädje å glädje å finurligt. Mycket fint!
2015-04-09

  Ljusletaren
Vad jag har saknat dina glada och hoppingivande dikter *tack*
/kram
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP