Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har gått en tid

Med ömhet möter jag mig själv
där jag står och frustar likt ett djur

Jag närmar mig långsamt
och omsluter försiktigt
dom små händerna

Hennes fingrar klamrar sig fast
som smultron runt ett strå




Fri vers av Zara VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-09 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt skrivet om ett eget möte.
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Zara
Zara VIP