Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aspergers brain versus you!


Schack

Jag är ett schackbord med ett hemligt utrymme.

Varje schackpjäs utövar värdskap för en känsla,

en tanke och ett genialt tillvägagångssätt.

 

Jag kan klura ut alla tänkbara drag.

Jag kan lura in dig i en fiffig fälla.

 

Jag en tanke, ett intelligent chiffer.

 

Vågar du ta en chansning?

Jag utmanar dig alltid!

© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-09 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren