Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Min dotter

Min dotter
kan dansa

med hjärtat 
i handen

tala
med ögon
i rösten

tänka
med toner
i hjärnan

sjunga
med tystnad
mot stämband

min dotter
kan andas
och svära
och förlåta

utifrån
en bergfast
kärna

av kärlek




Fri vers av Petter Wingren
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-09 22:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande diktat om din dotter. En kärna av kärlek skulle alla barn behöva. Och även vuxna.
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren