Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snabbt titta bort

går där i folkmyllret

mitt inre sjunger
snart är det vår
snart...
tralala - lala

något glider in i blickfånget
nej, inte något, utan någon
som sitter på marken
-pappmugg i handen

det glättiga tonar bort
själen värjer sig otåligt
vill inte se

nu gäller det:
rikta undan blicken
stint titta rakt fram

- eller gör det inte?




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-10 12:10



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Ja. Man vill inte!! Men kan inte undvika.
2015-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat om kluvenhet i denna fråga. Man vill inte se men ser.
2015-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om hur olika vi har det!

-eller gör det inte?
Nej, tror inte det.
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll