Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem

Vi töar bort från caféet nu
avtrycken på stolarna nöts ut
av andra besökare
och väggarna med rökringar
från cigaretter vi delat
har tapetserats om

Jag slår upp dörrarna och kisar
känner hur aprilsolen målar fräknar
som att jag äntligen finns igen

Jag kan gå hem och aldrig
behöva återvända




Fri vers av Zara VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-04-10 16:56



Bookmark and Share


  Tino
Poesi! Väldans bra, älskar detta formatet. Du lyckas med små rader och jag värms av nostalgiska känslor lika härliga som aprilsolen du så vackert beskriver. Stora applåder.
2015-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-04-10

  Lars Hedlin
FINT!
2015-04-10

    ej medlem längre
Vackert bildspråk.
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Zara
Zara VIP