Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så enkelt det skulle kunna vara min älskade

Så lätt det skulle kunna vara.
Så lätt att ta ett kliv tillbaka
 och bara gömma sig i kaoset som är jag.
Gömma mig undan det som gör ont, le och blinka förföriskt.
Begrava den döende syrenen innan den står i blom.
Så enkelt det skulle kunna vara min älskade.
Så lätt om det inte var du som andades åt mig.

Så jävla enkelt det skulle kunna vara.
Att släppa in riddarna som smickrar vackert med onda baktankar.
Så lätt det skulle kunna vara att dansa sig blodig med hurraropen nedanför.
Ta död på sorgen som byggt bo i min själ.
Så enkelt det skulle kunna vara min älskade.
Så lätt om det inte var du som för min kropp framåt.

Så jävla enkelt det skulle kunna vara...om jag inte älskade dig.

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 252 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-10 20:50



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar denna!
2016-04-03

  Lars Hedlin
Du förmedlar liv och värme ..Tycker om mycket :)
2015-04-12

  aol
Fbara så starkt skaldat om dom djupaste känslor som längtar,
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna