Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återvaknande

 

när skogens dova sömngråbruna

spricker upp i

blåvioletta hav

av sagoblommor och

inbjudande mjuka vitsippsbolster

inramade av

trädens nakna grenar

sträckta stramt mot aprildagens

ännu froststungna krispighet

då spänner mitt hjärta

och bränner min strupe

av längtan uppväckt

av återfunnen kärlek

till glädjen 

till livet

som ett åldrat

nyfött barn




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-11 00:30



Bookmark and Share


  Epione VIP
Exakt så känns det, som ett åldrat barn..Gillas
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta