Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borde ha fått den här texten för nio år sen, den hade varit så perfekt.


Grey´s Anatomy

''You didn´t love her.
You just didn´t want to be alone.
Or maybe, maybe she was just good for your ego.
Or, or maybe she made you feel better about your miserable life,
but you didn´t love her.

Because you don´t destroy people you love.

-Grey´s Anatomy-


Och du förstörde mig, om och om igen förstörde du mig.
Som en trasig fotboll tejpade du igen mina hål med silvertejp för att kunna sparka på mig lite till.

Ända tills silvertejpen var slut och luft smet ut från alla håll.
Tillslut var jag utan luft, lämnad och trasig.
Och du ville försäkra dig om att jag aldrig skulle bli kapabel till att älska på riktigt igen.

Du missade bara den lilla detaljen om att man kan sy ihop trasiga fotbollar.
I´m back, och den här gången tänker jag rulla förbi dig, Lika fin som ny.

Fuck you!




Fri vers av Flisan
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-11 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan