Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde jag var.....

Trodde jag var stark men tappade mark
mina beslut de tog slut

jag tog en chans som inte fanns
jag gjorde fel för att få känna mig hel

åkte åter ner i mitt svarta hål
jag som trodde jag var i mål

nu har jag bara en fråga
hur ska jag våga

att återigen mig resa för att få veta
att jag valt ett sätt som nu är rätt...




Fri vers av Sjison
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-11 07:05



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Stark och naken text. Tack! Fastnar speciellt för orden "jag gjorde fel för att få känna mig hel"...
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Sjison
Sjison