Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är poet.

Satans längtan bor i mitt bröst, törsten att se.

Se rakt genom det blödande bladverket,
tallskuggors spruckna streck som slutar tvärt.
Se bortom längtan och tid.

Bo i ensamheten, i en borg, efter en otrampad stig
i en istids förstelnade spår.

Att skriva så ingen förstår, men lätt förnimmer, fingertoppar på kinden.

Förstå saknaden, känna livet och sedan
försvinna längs den slingrande väg som är ordlös.







Fri vers av kalle ankus
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-11 19:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gudslängtan bor i min ande. Längtan efter att uppleva mer av Jesus Kristus, Han som är Herrarnas Herre.
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus