Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dåres sista farväl.


Ord på franska gör ingen skillnad
när man begraver svärmor

med peruk och allt.

Budskapet går in i alla fall.
Hon finns inte mer.
Det förstår man.

Dessutom lever jag aldrig,
utav hänsyn,
på andras begravningar.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 621 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-11 22:52



Bookmark and Share


  Engel
död
är empati
2015-05-29

    Lars Gullberg
Din karaktär alltså

suck

du är som gjord för att regisera hela undergången

och hela det totala fiaskot på jorden

med var och en närvarande som statister
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja