Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex

Vad döljer sig i skuggorna
Ser igenom ditt inre vrede
Tänk när inte nycklar kan öppna dina dörrar
Skåda mitt hjärta som angriper mina lungor
Läggs den slutliga vila nu eller ser jag mitt riktiga jag.
Jordiska ögon har jag fått men gått till det land där legender dör.
Luften penetrerar mina lungor.
Klockan är slagen....




Fri vers av Henning Hson
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-12 00:56



Bookmark and Share


  Zandor
Suveränt...likt dressinen som plöjer genom glödande kött!
2016-04-21

  DominiQueen
Frihetens klang...

2016-01-30

  Valkyria-Fatale
Hämningar, Frustration. Jantelag, Orättvisor... Härligt att finna emotionell ro, att öppna dörr efter dörr, balanserad i ett nu, ett uppvaknande, där sinnligheten tillåts vara fri. / V-F
2016-01-13

  Henning Hson
Så kul. Precis så jag tänkte. Tack Bo Malte.
2015-04-13

    Bo Malte
väldigt fin avslutning....klockan är slagen.
tänker tillbaka på min barndom på kollo...
Bravo!
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson