Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Christer Foghagen, 2015


Vandring




där hud brister
vatten sipprar
salt och klart
solen
stämplar vandraren

Paso a paso

går
mellan dans och blues
vägen bär drömmar
manar, skaver och svider
vilar i rytmen
alla platser
pärlor i en rosenkrans
skratt
leenden
avsked
tamburin och triangel
gitarrskrammel
och vi festar
alla festar
på vägen
i solnedgång











Fri vers (Fri form) av Christer Foghagen VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-12 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert.
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP