Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland gör det ont bara att gå ....


Värkmästare

Luggar lagom mycket
galenskap ur mig
så kropp kan närma sig
men nära är inte nära mig

leka och beveka
försöka öka
ära eller förtära
mer och mer för att dölja dig

alla vägar som finns att gå
leder ändå
dit där allt tar slut
bara att härda ut

2015-04-12







Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-12 18:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Är som just benägen, att vistas på vägen, hålla med KattenKin, göra vatten av billigt vin, läsa mera som i en sägen...
2020-10-24

  KattenKin VIP
Tycker om texten, bra skrivet.
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman