Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Ensamt drivande
till havs
långt borta
från allt
och ingenting
vågor slår
mot den väderbitna fören
lämnar påminnelser
om livet
om kärleken
om det som kunde varit vi.




Fri vers av Verita79
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-12 20:48



Bookmark and Share


  Tino
Älskar detta temat!
Bra slut som fånga en känsla som jag tror de flesta kan relatera till.
2015-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Verita79
Verita79