Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver sällan efter regler men jag gav mig själv en liten utmaning genom att definiera en form innan och det var roligt upptäckte jag!


paradis

Solen som skändar mig, binder mig, bländar mig
Giftgula moln som försöker förblinda mig
Dimman som chockar mig, lurar mig, lockar mig
leder min hand mot ett säreget paradisland

Regn som fördömer mig, tämjer mig, tömmer mig
droppar så svarta, röd himmel som bränner mig
Vindar som gungar mig, svänger mig, slungar mig
stakar min färd mot en säregen paradisvärld




Bunden vers (Annat versmått) av Wires
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-12 23:35



Bookmark and Share


  The stuttering poet
Ohh ???????
Mycket fint skrivet! Ett konstverk!
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Wires
Wires