Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

007

I dont wanna listen to antoher word
Cause im not shaked, im just stird

My bullets are gold, because im rich
i am doubble o seven and u my bitch




Bunden vers av Kaptenlöjtnant
Läst 504 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-13 10:20



Bookmark and Share


  limerick
Cool man!
2016-07-14

  Robin V
Fnissade till gjorde man ju! Schysst!
2015-04-18

  Federico Romano
Jag behöver en pickadoll och då jävlar..
2015-04-13

    skamfilad
Åh vad härlig. Jag flinade.

2015-04-13

  Tess74
Snyggt!
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant