Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag

Men vem är du

vet inte riktigt

kanske är jag bara

ett höstlöv

på gatan


eller en vildkatt

som letar efter mat


ibland

är jag en fiskmås


eller en zigenartjuv

som stjäl lite mat


men vad jag minns

var jag lycklig

innan de tvingade mig

till skolan


kom säger hon

så ska jag visa dig var vi bor


vi bor i skjul

men om du tror

att vi saknar stolthet

tror du fel




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-14 06:16



Bookmark and Share


  genni
Texten talar till mig, ohh vad jag känner igen de här orden, så starkt, berörande, nästan taget ur mitt egna liv, tack Ali <3
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP