Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bara få finnas till

I
brustna själars
sällskap
finner jag ro
tryggheten
att bara vara
precis som jag är

utan

ständiga påminnelser
om de nedärvda
hänglsen
som vissa dagar
tynger mig ned
håller själen
fången

märkt av dåtiden.




Fri vers av Verita79
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-14 19:45



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Stark känsla, snyggt skriven !
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Verita79
Verita79