Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne av en sommar

dansande tankar på bar hud
mörka tankar i ljust fodral
vilar i en hammock

skrubbsår och smälta bullar
bakom dörren bor en hemlighet
ingen vågar fråga

bus fnitter och glada utrop
borta bakom gröna kullen
vill stjäla alla skratten

gångbana föräldrar lekande barn
små händer i stora
önskar det var jag

stora visaren på tolv
lilla på fyran
ont i hela kroppen

grå cykel på garageuppfart
blicken tom handen knuten
låser dörren

andas.




Fri vers av Verita79
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-14 20:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilar i en hammock
Önskar det var jag
Meningar som lyser.
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Verita79
Verita79