Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland är himlen blå


Söndagstur i april

Iväg från Lund tidigt på morgonen
- såg tranor försöksdansa nära Häckeberga

Skraplotter i Ystad
- ingen vinst men fint att få vara med
Fika på Olof Victors kafé
- god morotskaka och kryddigt chaite
En skön stund på en bänk vid Mälarhusens strand
- blåsigt och ensamt
Simrishamn och Pedersens Kafé
- nötkaka, äpplemust och Expressen

På hemvägen förbi Yangtorp
- chigong-templet i den skånska skogen
Slank in på Kafé Kagan i närheten
- köpte ett munspel

For hem via Vittsjö
- Piratens födelseort
- dock föga inbjudande med många förfallna hus
s.k. "renoveringsobjekt"

Åter hemma - städade toaletterna
- min lott i livet - vinst var gång




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-15 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP