Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans



Somliga springer på tid
andra löper linan ut

blicken i fjärran
mot nya djärva mål

värt att jaga
dit segraren syns

överst på pallen
jag kan mest

mest och bäst håller inte alltid hand
den inre resan kräver svettiga pass

du själv förändrad av tiden
erfarenhet din främsta mästare

det som förr sades utan tvivel
skrattar det grånade håret åt

distansen till dig själv
till synes självklart kortast

ur mognadens perspektiv
den längsta






Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-15 12:27



Bookmark and Share


  aol
Klokt och säkert skaldat vännen, och berörande,
2015-04-15

  Gunnel Eriksson VIP
Kloka ord, bästa namne.
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP