Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill så gärna vara nära dig.


Inte någonsin ensamma

jag möter dig gärna

i din sorg

i din ilska

i det du längtar

efter att få bli

att få vara

 

i dina försök

i dina misslyckanden

i dina skratt

vill jag vara

närvarande

 

 

inte alltid lyckliga

inte någonsin ensamma




Fri vers av Tea Alex
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-15 14:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket väl utfört med känsla!
2015-04-16

  ULJO
Berörande
2015-04-15

  Nanna X
fint att slippa vara ensam i ilska och misslyckanden...
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex