Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Diskbråck och sjukgymnast...ajajaj


Det får ju va måtta på tokerierna

Om kroppen var som ett fordon
då kunde man ringa verkstan
och klaga på vänster bakdel

Den gnager och slår
fast motorn den går
Lycka är att hjärtat bra mår

Mekanikern kunde ringa och beställa
en ny del
Där skulle de vara så snälla
inget blir fel

Delen kommer i morgon
från Libanon
jag står där klockan åtta
det får ju va måtta
på tokerierna

Jag får nog ringa doktorn på freda'
så jag får reda

vad som gör så ont i min vänstra bakdel
där verkar det va ett stort fel




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-15 14:43



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
En duktig hårdhänt sjukgymnast fixad mitt diskbråck ...med laser, ryck och tryck
2015-06-15

  HelenaW
Härligt skrivet om något som gör ont..
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP