Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt


Drömmarnas Spegel

Drömmarnas spegel
Livets regel
Kanske bara tankens trams
Efter vardagens dans

Någon som sig ana
Komma på en annan bana
Måste sluta klaga
Ångesten med lugna andetag förjaga

Något vi skall lära
Bära
Förtära
Vänlighet bevara
Rättighet försvara
Hjärtats leende
Sinnets seende
Äkta vara




Bunden vers av EvaL
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-15 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EvaL
EvaL