Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidens väntrum


Väntar du på kärlek kyssar o smek
Väntar du på att världen mot dig ska le


I livets ådra har vi nu på nära håll fått
skåda

Ett livs puzzel så svårt att lägga

Kärlekens memory har tappat sitt minne

Våran tid bara går utan att vi någonsin
förstår

Att världen inte alltid kommer att bestå..

Rozsi.Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 520 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-04-15 19:46



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Vist
Vackert
Välskriftat

Mycket läsvärd med andra ord;)
2015-05-21

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text!
2015-04-16

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-04-16

  Alva Johnsson VIP

Insikt
2015-04-16

  Sofhia Wirström
orden
är kloka
beskriver livet
hur vår vandring
ser ut
bra skrivet
2015-04-16

    ej medlem längre
Jättefint skrivet om den verklighet som vi lever i och även frustreras över..
2015-04-16

  bumerang
Ett sätt att komma till insikt
Att våga se. Finna ro i fakta.
Eller inte?
Livets dramatik, för oss att
Hantera.
2015-04-15

    ej medlem längre
Kloka vackra ord.

2015-04-15

  KYREUS of Sweden
Öppna ögon
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs