Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsbris

Det här är mörkrets år.

En rostig båt
fylld av människor
mittemellan
två typer
av hopplöshet.

Mörkrets år.

Hela städer
försvinner
ner i djupet
utan att lämna
synliga spår.




Fri vers av Patrik Järf
Läst 394 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-15 21:55



Bookmark and Share


  Patrik Järf
Mjuk filt av melankoli. Det var fint.
2015-04-23

  Lily Lisbon
skriv oftare. du är som en mjuk filt av melankoli.
2015-04-18

    Dan Myrbeck
Mycket bra skaldat om flyktingarnas hopplösa situation.
2015-04-16

    psyklist
Dessvärre inte det enda året av mörker. Bara ifjol dog 3 500 flyktingar på Medelhavet.

Ang raden "utan att lämna synliga spår" - ja, jag undrar hur medierapportering och åtgärder hade sett ut om det istället hade varit rika, vita västeuropéer som förolyckades på löpande band.

Bra diktat.
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf