Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om rädslor och ångest som blir hinder efter vägen


livets väg

det är just fruktan för döden som
gör oss rädda för att leva

fullt ut till sista andetag




Fri vers av den nakna poeten
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-16 08:04



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
De orden spar jag som bokmärke. Tack!
2015-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Bra skrivet.
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten