Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekunderna då din älskade

du kommer
alltid minnas

sekunderna
då din älskade
välvde sig genom

då du själv
hävde dig
till mötes

hur ni föll
genom mjukt mörker

hur ni lyftes
genom silvervit rymd

tills ni slungades ut
ur er själva

blev en och samma kropp




Fri vers av Margareta Wersäll
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-16 16:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint du skildrar den fullkomliga extasen från ett älskande par!
2016-12-04

  Sommarina VIP
Tycker om du text. Vacker
2015-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastiskt fint diktat om första gången i kärlekens tecken!
2015-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
Har inte tänkt på det på länge
Tack för påminnelsen
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll