Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skulle inte finnas till

Vad skulle livet på jorden vara utan kvinnor?

Ja det kan ju vem som helst räkna ut!




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-16 18:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Men män kan man inte vara utan!
2015-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Jag säger detsamma om männen!

2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP