Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge

Att verkligen älska

är att ge från sitt hjärta

för att man tycker om

någon eller något

Jag gillar det

tyska ordet

Liebhaber

Känns som att

gå omkring

i en kärlekskänsla

Som i ett kärleksrus

Kanske utan yttre

anledning




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-16 19:14



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fint skrivet om att känna kärlek och kunna ge av den.
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP