Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den jag söker finns nog inte..en utopi i verkligheten


Lyckans Land

Vet du
att jag finns här
Jag finns här och väntar på dig

Var är du
varför har du
inte visat att du finns

Jag förstår


Du har en annan

Är hon bättre än jag
Det tror jag inte

Jag skulle bli
den lyckligaste i Universum
och du skulle bli minst sagt
euforiskt lycklig

och vi skulle bli ETT
och sväva iväg till Lyckans Land




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-17 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP