Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattade nakna i gräset

Skrattade nakna i gräset, rullade runt i lycka
Badade nakna i trohet, dansade med ömheten själv
Å den vackraste kontrasten, ditt röda leende mot det gröna gräset

Kastade trötta dagar i forsen, o lät vinden föra bort min ångest
Tvättade mitt sinne med den rödgröna lystern
Tvättade tills trohet var det enda jag vetat

Men med vinden full av ångest, o forsen full av trötthet
Låg jag naken i tillit, oskyddad från allt
oskyddad från dig

Men du brydde dig inte om var, du brydde dig inte ens om att
Du högg mig aldrig i ryggen, du lämna den bara bar

O vinden hade blåst över, o forsen sinat




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-17 09:54



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Jag kommer inte på något bättre uttryck än "I'm in awe". Så vackert, avskalat.
2015-05-27

  Sinsson
wow tack ;*O
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)