Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min fine snälle pappa


Jag var hans lilla docka

Jag sitter och tänker på min far
så snäll han var
Jag var hans lilla docka
mitt fjun till hår han brukade locka
Jag var finast i världen

När vi åkte på resa i bilen
han sjöng för mig
om krokodilen
Mitt hjärta blir varmt
när jag tänker på pappa
Synd att jag honom så tidigt tappa
den bästa pappan i världen.

Hoppas du har det bra i himmelen...för det var dit du åkte för 46 år sedan

Hälsningar din dotter Dockan




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-17 10:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en väl tänkt , finstämd hälsning !
2015-07-12

  Per "Läsaren" Sörqvist
Ja, fint och berörande
2015-06-17

    ej medlem längre
Dina ord går rätt in i hjärtat.
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP