Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycka



Morgontidningen

kaffefläckar

på Putins slips




Bunden vers (Haiku) av Deva
Läst 372 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-17 12:17



Bookmark and Share


  Respons VIP
Den var bra. Skönt att du slipper tvätta slipsen;-)
2015-10-10

    ej medlem längre
Här möter den lilla världen den stora! Så bra!!
2015-04-17

  Gunnel Eriksson VIP
Jag ler. Jättebra.
2015-04-17

  Gunwale VIP
Darrar han på handen..?
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Deva
Deva