Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt men nära

Där är du, här är jag.
Två olika platser, men i samma värld.
Tillsammans.
Enade inom varandra.
Jag är här, du är där.
Men vi är ändå med varandra!




Fri vers av LoDjur
Läst 213 gånger
Publicerad 2015-04-17 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoDjur
LoDjur