Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärnsten

Bärnstensgula tankar viskar tyst i sinnet
Lyfter luften, lutar in och ber mig vila
sluta blicken luta, utan tyngd på minnet
Andas ned i djupet och som sanden sila

genom fingrar vid det vida, våta, råa
Dimblå ord av dagg och imma utmed gränsen
Ena sidan lyfter ständigt mot det blåa
den andra tunga, mörka, märker differencen

Bärnstensgula tankar, lyfter mina fötter
Tappar riktningen, hur ska man navigera
håller fast för stillhet, river upp gräsrötter
Tankar som var fasta mjuknar ned till lera

Andas ned i djupet, och som sanden silar
Sluter blicken lutar, utan tyngd på minnet
Lyfter luften, lutar in och jaget vilar
Bärnstensgula tankar viskar tyst i sinnet




Bunden vers av lizhy
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-17 23:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy