Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNISKAN I MODERLIVET

är inte i mindre grad Människa

än den som är född: därför,

när man dödar någon

som befinner sig

i moderlivet


dödar man en Människa.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-18 08:43



Bookmark and Share


    MichaellQ
Man dödar ett liv. Men frågan är om människan som står för det onda i den här planeten överhuvudtaget ska föröka sig.
2015-04-18

  Onomatoprofet VIP
Har spöket vaknat? Blev nästan lite orolig.
2015-04-18

    Lars Gullberg
Ett foster Sven är inte en född människa

Barnet är inte född än
skilj på det

Och moderlivet Sven är inte ditt moderliv utan var och en av kvinnornas

Här går det tydligt att se hur du ser dej själv som Gud Fader över oss människor

För här finns inga politiska manifest
inga demonstrationer

Endast Guds egna ord från dej själv Gud i dej Gud genom dej återigen återigen återigen från Sven E Sköldshimlaport

MVH Lars
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld