Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parodier, travestier och ordlekar


"Här gäller det att slå huvudet på den gordiska knuten"

"Livet är för långt för att vara kort och för kort för att vara långt."

"Och Gud sade: 'Var det ljus?' Och det var det."

"Sveriges beredskap är god. Men inte i Sverige."

"Det finns inget dåligt väder, om man bortser från det."

"Man skall möta eleven där hen är, t.ex. på McDonald's."




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-18 11:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fantasi är något bra, vad som är gott att ha, i runda slängar, de skapar i sina sängar, läser varandra till på spa
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP