Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordlekar, parodier och travestier


"Det dunkelt sagda blir ofta bra lyrik"

Elmer Wix: "Ett och ett blir tre när vi har sex."

"Bakom varje stor man står i hemlighet en ännu större och håller i trådarna."

"Av var och en efter statens behov, åt var och en vad som blir kvar efter alla skatterna."

"Det måste löna sig att arbeta, annars kommer någon annan att göra det."

"Det ligger en hund begraven bland ugglorna i mossen."




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-18 11:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Allas set är bra, även de vådliga.
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP