Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fristil som Shelley

I astmafärgad gryning
på väg till produktionen
lyser ägargängens taggar
som drakguld över hus och himlar


på ickeplatser söker ord sin flock
samlare och jägare i ödelandet
en kastlös ordklass
korsfäst mitt i verkligheten

inuti transportkabinen
hängande i tystnad som en ofödd bomb
en ljudlös dikt som måste ätas snabbt
mellan två stationer




Fri vers (Fri form) av svernbygrabben
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-18 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben