Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att döda änglar i en fantasivärld.


Kill Angels

Kill Angels

Kill me, you called me a angel of the death
You can kill me, because I can\'t fly more with my wings
The wings is broken, and I can\'t fly
I can\'t fly anymore

You hurted me, you hated me

Kill me, Kill angels
I am one of those angels
My wings flapped one time in the sky
Today I can\'t fly more

Kill me, Kill angels
Kill me, Kill angels

You can hurt us more if you want
You hurt us, you hate us as
Never before

We, Angels never cry
Angels never cry
Angels never die
Angels never smile

Kill angels, kill angels
Kill angels, kill angels




Fri vers av invisibleangel_
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-04-14 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_