Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan tar över dig


Solen släcks som eld

Solen sjunker
och
jag ser hur himlen blir svartare
och svartare
känner av att människor i mitt huvud pratar som det var en tjafs vid en eldbrasa
när solen sjunker precis som elden, himlen blir svart som aska




Bunden vers av Rada Ali
Läst 327 gånger
Publicerad 2015-04-18 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rada Ali
Rada Ali