Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höga fjäll och djupa sorger

I rummet var allt vitt hos denna mö

Hon kysste mig på lakan jag nu kränkt

Hon smakade som vinter utan snö

Och sorgen som jag nästan hade dränkte.

.

Hon sa att evigheten nära är

Så låt oss hoppas att den vår skall bli

Att dina armar mig till döden bär

Och aldrig efter det mig släpper fri.

.

Av hennes ögon omfamnades jag

När hopplöst lila för sig själv hon log

Det var en ökens enda vattendrag

På ängen där vi satt så var det nog.

.

Men övergav mig gjorde denna mö

Inatt så faller det decembersnö –




Bunden vers (Sonett) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-18 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen