Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att livet...

Och du som i solen gå
Du behöver inte dit
Det mörkas dröm
Skuggan räcker för att förstå

Och du som rusar för långt fram
Med bäcken i ditt språng
Du behöver bara här hit nu
Vara i en famn

Och du som hoppet bär
Så som sköldpaddans elefant
Du behöver ingenting
Förutom en trygg hamn
En liten kant

Och du som så många oss
Klarar dig undan livets glans
Du behöver bara stå
På din gravplats ås
Slå dig till ro annanstans

Och vi som är lika du
Och de som är dina
Och alla här nu och då
De kommer nog till slut förstå
Att livet...




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-19 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski